Социални дейности

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ  ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

  

   С благословението на председателя на храма продължаваме периодичната дарителска дейност, като този път събираме средства за болно от детска церебрална парализа младо момиче живеещо в енориата на храм св. Мина .

Протойерей Серафим Петров след неделната служба на 29 ноември, призова всички енориаши кой с каквото може да подпомогнем реализирането на проект който ще подобри условията за живеене и предвиждане на младата Ани, която страда от детска церебрална парализа, а именно:

Изграждане на специални приспособления във входа на блока на Ани, които да помогнат слизането и качването и с инвалидна количка, както и приспособяване на помещение за съхранение на инвалидната количка. Също така се нуждае и от физиотерапия. Сумата която съберем ще бъде изразходвана изцяло за нуждите на болната Ани.

Отец Серафим призовава всички да помогнем за да посрещне Ани празника Рождество Христово с двойна радост, като тези удобства ще и помогнат да посещава по-често Божия храм и води по-пълноценен християнски и социален живот.

Паричните средства можете да дарите в храма при свещопродавачките или по банковата сметка на храма, отразена в отдел дарения.

Сърдечно благодарим на всички отзовали се в името на Бога и милосърдието което всички ние сме призовани да проявим към болните и страдащите!

  

 

IMG 3015